Massagepriser

Se nedenunder

55.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Ved parmassage er der fokus på afslapning og forkælelse. To massører tager sig af parret, og behandlingen forgår i et lokale, hvor der er plads til begge parter på individuelle massagebrikse.
Under parmassagen afspilles der beroligende musik for at gøre oplevelsen endnu mere afslappende.
(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Rabatmuligheder

Massage klippekort

Klippekortet på 5 behandlinger er et fornuftigt valg, for pungen og spændingerne. Det kan købes ved din første behandling, så du kun har betalt forud for 4 x massage, men sparer ca. 10% alle 5 gange.

Ved køb af et klippekort kan der virkelig arbejdes på at få reduceret spændingerne samt komme andre gener til livs, hvis du vælger at benytte det som en del af et længerevarende behandlingsforløb. Du kan også bruge klippekortet, hvis du blot ønsker en afstressende massage som selvforkælelse en gang i mellem. Uanset valg af behandling er det en nem og fleksibel løsning, da det kan bruges til alle vores singlebehandlinger. Derudover skal du ikke tænke på betaling efter modtagelse af klippekortet. Og så får vi også mulighed for at lære dig bedre at kende 🙂

Du har mulighed for at købe et klippekort til en bestemt ydelse.

5-turs Klippekort: 

Priser (prisændring – fra 1. januar):

  • 5 x 35 min  = 1.745 kr.
  • 5 x 50 min. = 2.395 kr.
  • 5 x 65 min. = 2.895 kr.

OBS. Rabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud.

Massage genbookingsrabat

Genbookings-Rabat pt. ikke aktuel ifm. med Covid. Foreløbigt aktuelt for 2022. er et godt alternativ til klippekortet, uden behov for større forudbetaling for at opnå en god rabat.

Efter første behandling vil du sikkert mærke en lettelse, men det er ikke ensbetydende med, at spændingerne er væk. Det kan måske også godt være, at du har intentionen, men ikke får bestilt en ny tid, da der er andet som hurtigt kan overtage dit fokus efter et par dage. Derfor tilbyder vi en genbookingsrabat for at give dig en ekstra grund til at booke en ny tid.

Ofte er der behov for en opfølgende behandling inden for kort tid grundet ophobet spændinger, så derfor tilbyder vi en genbookingsrabat på op til 10 %.

Betingelser for Genbookings-Rabatten;
– Gælder for behandlinger i hverdagene 10 dage frem, efter din seneste behandling.
– Du skal foretage/oprette bookingen inden for 3 dage, efter din seneste behandling.

Priser:

35 min. > 349 kr.
50 min. > 479 kr.
65 min. > 579 kr.

Du vil modtage en rabatkode i klinikken, som du blot noterer i notatfeltet i forbindelse med din booking.

OBS. Rabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud.

Massage studierabat pensionistrabat

Studie- og Pensionistrabat gælder kun hverdage (man-fre) frem til kl. 15.00 og forudsætter, at du kan dokumentere, at du er studerende/pensionist ved første booking, herefter noteres det i din onlineprofil.

Spændinger i nakke, ryg og lænd er svære at undgå, når man har belastende siddestillinger til forelæsninger, ved spisebordet eller i sofaen, men med en presset økonomi, kan det være svært at finde råd til at gøre noget ved spændingerne. Derfor vil vi gerne tilbyde studerende og pensionister 10 % rabat på vores massagebehandlinger, så vi kan være med til at sørge for, at du kommer godt igennem dit uddannelsesforløb eller din alderdom.

om studerende eller pensionist er økonomien måske ikke til at forkæle dig selv. Derfor vil vi gerne tilbyde dig 10 % rabat på vores behandlinger.

Priser:
35 min. > 349 kr.
50 min. > 479 kr.
65 min. > 579 kr.

Skriv gerne i notatfeltet i forbindelse med din booking, at du er studerende eller pensionist, og husk endelig at medbringe dokumentation. 🙂

OBS. Rabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud.

Massagepriser Østerbro

Den rigtige behandling til prisen. Det er vigtigt, du får den helt rigtige massagebehandling, hvilket oftest viser sig at være en kombination af flere massagetyper og teknikker. Derfor har vi valgt at holde massageprisen simpel. Du betaler blot ud fra behandlingstiden, så skræddersyer vi den helt rette behandlingtype, ved at kombinere forskellige massageteknikker for at give dig den maksimale udbytte af din tid.

Aflysning af booket tid. Da vi altid glæder os til at give dig en rigtig god behandling, må du meget gerne aflyse i så god tid, som muligt. Vi bliver nemlig altid kede af det, når kunderne ikke dukker op 🙂